Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Маруновий берет-2018»

Військовослужбовці 79-ї окремої десантно-штурмової бригади були задіяні в масштабних командно-штабних навчаннях Збройних сил України
15 серпня, 11:14

Навчання відбувалися на декількох полігонах України. Підрозділи бригади спільно з підрозділами визначених частин Десантно-штурмових військ ЗСУ виконували рейдові та штурмові дії в тилах «умовного противника», повідомляє прес-служба 79-ї одшбр. Під час рейдових дій підрозділи протиповітряної оборони прикриваючи свої сили, здійснювали відбиття умовного «повітряного противника». Зокрема були здійснені практичні бойові пуски із зенітних ракетних комплексів «Стріла-10» та ПЗРК, проводилися бойові стрільби із зенітних установок.

Підрозділи бригади, танкісти, мінометники, інженерні підрозділи, підрозділи зв’язку та управління відпрацювали навчальні завдання на хорошому рівні.

На одній із ділянок річки Південний Буг інженерними підрозділами була розгорнута поромна переправа. Частина бойових машин, а саме бронетранспортери БТР-80 підрозділів частини, здійснили подолання водної перешкоди своїм ходом, форсуючи річку вплав. Важка броньована та автомобільна техніка вантажилася на пороми. Завдяки спільним діям та чіткій організації сили десантників були швидко переправлені на інший берег та продовжили виконувати поставлені завдання.

В той же час на Херсонщині кілька десятків вертольотів висадили десантно-штурмовий загін однієї із частин ДШВ для взяття під контроль одного з важливих об’єктів. На річці Дніпро також була наведена поромна переправа для перекидання основних сил. Підрозділи бригади виконали поставлені завдання оперативно і професійно.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати