Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Нарощення бойових можливостей

На Одещині відбувся польовий вихід спецпризначенців Військової служби правопорядку
18 жовтня, 10:20
ФОТО НАДАНО МІНІСТЕРСТВОМ ОБОРОНИ УКРАЇНИ

До польового виходу військовослужбовців ВСП ЗС України залучалися підрозділи Південного територіального управління, а саме відділ спеціального призначення Південного територіального управління та Вінницький зональний відділ ВСП. Про це повідомляє прес-служба ВСП ЗС України.

Начальник Південного територіального управління Військової служби правопорядку полковник Сергій Трачук розповів, що захід був проведений на базі Військової академії. Підрозділи спеціального призначення виконали програму стрибків з парашутом у повному обсязі, що дасть змогу й у подальшому цей фаховий рівень використовувати за призначенням.

На польовому виході також були відпрацьовані одразу кілька завдань. Особовий склад виконав програму стрибків з парашутом, що є логічним завершенням планів бойової підготовки за поточний рік. Також були проведені заняття для підготовки підрозділів до здачі підсумкової перевірки за рік.

Зазначимо, що за розпорядженням командування Головного управління ВСП також була проведена апробація нових етапів, для проведення майбутніх змагань підрозділів спецпризначення, а саме вивід груп у район виконання завдань шляхом десантування з повітряних суден зі зброєю та спорядженням з вантажними контейнерами (ГК-30) та проведення бойового штурму будівлі статичним способом.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати