Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Позаштатна ситуація під контролем

В Миргороді військові відпрацьовували ліквідацію пожежі на літаку Су-27
19 січня, 10:13
ФОТО НАДАНО МІНІСТЕРСТВОМ ОБОРОНИ УКРАЇНИ

У бригаді тактичної авіації Повітряного командування «Центр», що в Миргороді, відбулися заняття з особовим складом на тему «Заходи пожежної безпеки в повсякденній діяльності військової частини» та практичне виконання вправи — ліквідація пожежі на літаку Су-27. Про це повідомляє сайт Міністерства оборони України.

Як повідомив начальник служби пожежної безпеки бригади майор Сергій Сузима, відповідно до сценарія занять під час проведенні робіт на аеродромі відбулося розтікання пального під літаком, в результаті чого виникло займання поверхні стоянки під літаком. Негайно було викликано пожежний розрахунок. У зв’язку з тим, що одного пожежного розрахунку не вистачало для гасіння, було викликано додатковий розрахунок з доставки потрібної води для піноутворюючої рідини. Додатковий пожежний розрахунок прибув у встановлений в керівних документах час. Розгорнувся, «став» на вододжерело і почав подавати воду до пожежного автомобіля, який здійснював гасіння пожежі та охолодження будівлі поруч, аби уникнути перекидання вогню на неї.

Оскільки при ліквідації будь-якої надзвичайної ситуації ризик отримання опіків та травм досить високий, тому одночасно відбулися тренування медичних працівників.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати