Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Точно в ціль

На військовому стрільбищі під Вінницею проходять вишкіл офіцери бригади територіальної оборони
15 серпня, 09:59
ФОТО НАДАНО ПРЕС-СЛУЖБОЮ МІНОБОРОНИ УКРАЇНИ

Триває практична фаза командно-штабних навчань бригади територіальної оборони. На полігон однієї з частин Національної гвардії України вчора прибуло близько двохсот офіцерів для вдосконалення навичок володіння штатною стрілецькою зброєю. Крім того, вони згадують свої знання з інженерної, медичної та інших підготовок. Про це повідомляє сайт Міністерства оборони України.

Заступник командувача Сухопутних військ з тероборони генерал-майор Анатолій Баргилевич заявив: «Навчання в бригадах територіальної оборони, що розташовані в кожній області України, відбуваються двічі на рік». За його словами офіцери бригади відпрацьовують практичні питання, але попереду в них ще багато і штабної роботи. Крім того, в області налагоджена прекрасна комунікація між структурами ЗСУ та органами місцевої влади.

«Вінницька область межує з Молдовою, зокрема з таким її нестабільним регіоном, як Придністров’я, тож ми маємо бути готовими до будь-яких викликів, — звернувся до офіцерів голова Вінницької ОДА Валерій Коровій. — Ми вибудовуємо взаємодію з прикордонним загоном, що перебуває у Могилеві-Подільському з 59-ю бригадою, Командуванням і частинами Повітряних сил, Національної гвардії, опікуємося бригадою територіальної оборони. Маємо бути завжди напоготові. Для нас дуже важливо, що ця система тісної взаємодії дійсно працює».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати