Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Точно в ціль

«Ми беремо лише найкращих», — Іван Гараз
06 лютого, 10:35
ФОТО НАДАНО ПРЕССЛУЖБОЮ МІНОБОРОНИ УКРАЇНИ

4 лютого на одному з загальновійськових полігонів тривала завершальна фаза батальйонних тактичних навчань 30-ї окремої механізованої бригади ім. Князя Костянтина Острозького. Про це повідомляє пресслужба 30-ї окремої механізованої бригади ім. Князя Костянтина Острозького.

За основу легенди навчань військові взяли реальні ситуації, що постійно трапляються в зоні бойових дій: піхотний підрозділ веде оборону довіреної ділянки, супротивник намагається прорвати оборону, але отримавши відкоша, відступає на попередні позиції. Нинішні навчання відрізнялися лиш тим, що їх фінал був прописаний трохи інакше, ніж завжди: відбивши атаку супротивника, підрозділ переходить у рішучий контрнаступ, відкидаючи ворога з його попередніх позицій.

Разом з командувачем оперативного командування «Північ» генерал-майором Валерієм Залужним генерал-лейтенант Сирський оглянув навчальні місця снайперів, саперів, розвідників, бойових медиків, поспілкувався з піхотинцями і танкістами, приділивши особливу увагу плануванню і спільному виконанню бойового задання.

На запитання журналістів стосовно можливості вступити на контрактну службу саме до цього підрозділу ЗС України, командир бригади полковник Іван Гараз сказав: «Потрапити до нас непросто: ми беремо лише найкращих».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати