Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«День» може розвіяти ілюзії»

25 березня, 00:00

Шановна редакціє газети «День»!

Великі історичні події, особливо період у Другої світової війни, як і раніше залишаються невідомими більшості громадян України. У нас в Донбасі, особливо регіональні газети (наприклад, «Донецький Кряж»), асоціюють Америку й НАТО з фашизмом. Багато хто тому так і вважає. Я думаю, що «День» може розвіяти ці хибні уявлення, опублікувавши статті про допомогу США Радянському Союзу за Ленд-лізом із конкретними цифрами. Потрібні також статті на такі теми:

1. Американські збройні сили на європейському континенті та світовому океані.

2. Війна в Північній Африці й висадка на острів Сицилія.

3. Капітуляція Італії.

4. Наступ через Ла-Манш (відкриття Другого фронту).

5. Перемога в Арденнах.

6. Перемога в Європі та інші.

В історії Другої світової війни є період, коли американські авіаполки стояли біля Полтави й вилітали бомбити Берлін, тому цікаво було б прочитати і про це.

Також цікаво виглядали б статті про космос: перша експедиція на Місяць та екіпаж — Армстронг, Олдрін, Коллінз.

З висоти прожитих років і в міру відкриття архівів ми тепер більше знаємо про найбільших злочинців, таких як Гітлер і Муссоліні, та їхні злочини. Ми тепер багато знаємо про ленінсько-сталінський терор проти свого народу. Тепер ми знаємо і післявоєнних злочинців, як марксист-фанатик Пол Пот, Мілошевич, Бен Ладен, Хусейн. Ми знаємо про події в Україні, про те, що внаслідок корупції у верхніх ешелонах влади наш народ не зміг уникнути бідності. Ми тепер упевнені в тому, що необхідно об’єднуватися всім великим державам і спільно зі США вести боротьбу з тероризмом, проти розповсюдження атомної зброї, корупції в урядах. Тільки після цього вивільняться кошти для освоєння космічного простору, використання сонячної енергії, розвитку науки, екології й розвитку виробництва.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати