Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

До зірок!

Потрібна величезна творча робота інтелігенції, щоб уміло скористатися духовною свободою
22 серпня, 20:01

...Черговий День Незалежності, чергові болі, чергові сподівання. Особливі сподівання пов’язані з «особливими», унікальними виборами... І дуже прикро, що в ЗМІ та в широкому соціумі майже немає думок про надзвичайну сутність України, про її «зіркову» приналежність. Адже саме тому сили зла так ретельно впродовж багатьох століть стараються винищити глибинні основи нашої національної та духовної ідентичності. Нашу цнотливість, нашу мову, наші традиції, наше прагнення пізнавати глибинні закони Буття, нашу чарівну природу. Про наш «зірковий» потенціал найкраще свідчить як сукупний духовний геній Григорія Сковороди, Тараса Шевченка, Івана Франка та Митрополита Андрея Шептицького, так і інтелектуальний геній українців — творців космічної теорії та космічної техніки, пригадаймо лише прізвища Кондратюка та Корольова...

...Перед нами черговий День народження України. Цього дня заведено згадувати все найкраще в минулому і зичити гарне майбутнє. Найкраще в нещодавньому минулому — це здобуття Томосу як основи духовної незалежності, духовної свободи України. Тепер потрібна величезна творча робота нашої духовної інтелігенції, щоб уміло скористатися цією духовною свободою, розробити стратегію нашого духовного, соціального та економічного розвитку з випереджальним розробленням системи формування позитивного світогляду особистості на засадах пізнавання і творення Любові, бо тільки на засадах Любові можливе новітнє відродження України й усієї цивілізації.

Нам потрібно в Любові відновити цінність Господаря, котрий відродить родючість Землі, чистоту Води, винищені Ліси. Для цього потрібна політична воля керманичів України щодо створення мільйона фермерських господарств.

Нам потрібно в Любові створювати новітню екологічно безпечну, енергоощадну та високотехнологічну промисловість.

Нам потрібно в Любові створювати такі суспільні відносини, в яких буде діяти принцип позитивної суми (win-win), коли співпраця у взаємодоповненні приводить до взаємозбагачення як у матеріальному, так і в духовному плані.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати