Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ПОДЯКА

15 жовтня, 00:00

Шановна редакціє, щиро хочу подякувати вам за те, що ви є! Без усякого пафосу кажу це чесно та відверто! Сьогодні склалась така ситуація в Україні, що інформаційний простір формують українофоби, — ті люди, що всім своїм нутром ненавидять Україну, її народ та ведуть паразитуючу діяльність, пропагують антиморальні речі... Саме ви є чи не єдиним інформаційним джерелом, де ми, українці, черпаємо правдиву інформацію. Вас приємно читати, ви висвітлюєте події з державницької позиції! Це дуже важливо. Працюйте в тому ж напрямку й не бійтесь викривати українофобів. На вашому боці ми — українські читачі! Спасибі вам!

Володимир ГАЛИЦЬКИЙ

Шановні журналісти, редактори, працівники та читачі всеукраїнської газети «День»!

Щиро вітаю вас від імені Львівської обласної державної адміністрації!

Свобода слова, думки, волевиявлення людей упродовж усіх років існування газети «День» — визначальні пріоритети у вашій редакційній роботі. Щодня ваш часопис приходить до читачів — із різноплановою інформацією, глибоким аналітичним поглядом на життя, неупередженим підходом до висвітлення подій та явищ, що є вагомим вкладом в отриманні актуальної інформації.

У цей день хочеться висловити подяку всім працівникам вашої газети за сумлінну працю, побажати нових цікавих тем, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики, а також вам і вашим родинам — міцного здоров’я, тепла, любові, щастя, стабільності й благополуччя!

Проведення ХІІ міжнародного фотоконкурсу газети має неабияке значення, оскільки саме ви знаходитесь на вістрі найбільш важливих подій в житті України. Завдяки цьому заходу всі зможуть ще раз переконатись, наскільки різноманітною, різнобарвною є наша держава.

Нехай не зраджує вас удача і творче натхнення!

Із повагою,Василь Горбаль,
голова Львівської обласної державної адміністрації
Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати