Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Франція: прогнози астрологів на 1997 рік

27 лютого, 00:00

Паризькі газети останнім часом пропонують своїм читачам доволі широкий набір пророкувань на наступний рік. Яким він буде, які чергові "подарунки" нам готує? Особливо вразливих слід заспокоїти - кінець світу на найближче майбутнє не передбачається. І все-таки...

За розрахунками французьких астрологів, 1997 рік обіцяє бути роком наукових відкриттів, соціальних потрясінь і змін в особистому житті. Економічне становище європейських країн і США поліпшиться, тим часом як африканські держави не зможуть остаточно подолати труднощі.

Найоптимістичніша з провісників - Елізабет Тісьє - стверджує, що наступний рік "збагатить людство знаннями" в галузі науки й техніки, комунікацій, космічних досліджень, медицини (буде завершено розробку препаратів для лікування таких страшних захворювань, як СНІД і рак). Усьому цьому сприятиме гармонійне розташування планет.

На її думку, Франція стоїть на порозі важливих політичних змін, зокрема в Конституції, а також глибокої соціальної кризи, яка почнеться на початку року і триватиме до середини весни. При цьому Тісьє - єдина, хто передбачив перемогу Жака Ширака на президентських виборах, - віщує йому "майже тріумфальний рік". Її думку поділяє пані Індіра, котра стверджує, що Ален Жюппе залишиться прем'єр-міністром і зробить важливі зміни в уряді. Вона також бачить настання "нової доби удачі" для Франції та Європи загалом аж до 2016 року.

В особистому плані неабияк пощастить представницям англійської королівської родини Сарі Фергюсон і леді Діані, а монакські принцеси Кароліна і Стефані знову візьмуть шлюб. А наслідний принц Чарльз, вірний своїй пасії Каміллі Паркер Боулс, парубкуватиме й далі, а наприкінці року зійде на престол замість своєї матері Єлизавети ІІ.

Пані Індіра віщує, що ісламісти завоюють Алжир, але втратять свій вплив в Афганістані. На кордоні між Алжиром і Марокко відкриють поклади нафти. Провісниця не виключає воєнний переворот в Ірані.

Стосовно африканських країн, то їхнє майбутнє не викликає оптимізму в більшості астрологів. Злидні, голод, міжнаціональні конфлікти, політична нестабільність - усе це в результаті призведе до численних воєн, і мир на континенті настане не скоро.

За повідомленнями ІТАР-ТАКС

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати