Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Хто складе «кістяк» команди?

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко на товариський матч проти Словаччини викликав шістьох «легіонерів»
25 жовтня, 10:10
ФОТО РЕЙТЕР

Після провалу групового етапу відбору на Чемпіонат світу-2018 (Україна посіла 3-тє місце в своїй групі, поступившись Ісландії та Хорватії і тому не потрапила на мундіаль) головний тренер команди Андрій Шевченко дав прес-конференцію. Всю відповідальність за невихід на ЧС наставник взяв на себе, однак висловив бажання продовжити тренувати збірну. «Так, ми не потрапили на чемпіонат світу. Вся відповідальність за це лежить на мені. Але ми до останнього всерйоз боролися за вихід з групи — тобто, багато робимо правильно, — заявив Шевченко. — У мене є цифри, які говорять про те, що Україна на другому місці після Хорватії за всіма статистичними показниками. Також ми займаємо перше місце за створеними моментами й ударам, але чи не останнє — з реалізації. Ми створюємо моменти, але їх не реалізуємо».

Після прес-конференції наставник команди оголосив про те, кого викликав на жовтневий збір для товариських матчів. Зокрема, йдеться про шістьох гравців, які виступають у закордонних чемпіонатах. Так, виклик отримали: Євген Коноплянка («Шальке»), Андрій Ярмоленко («Боруссія» Д), Руслан Ротань, Едуард Соболь (обидва — «Славія»), Руслан Малиновський («Генк») та Олександр Кучер («Кайсеріспор»). Цікаво, що в порівнянні з попереднім складом збірної, не отримав виклик півзахисник «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко, на якого розраховує головний тренер молодіжної збірної Олександр Головко.

Нагадаємо, товариський матч Україна — Словаччина відбудеться 10 листопада. Початок тренувального збору заплановано на 6 листопада.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати