Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Маска і розкіш

Японська мережа своєю лінійкою виробів прагне заохотити модниць
26 листопада, 11:24

Японські модниці тепер можуть захиститися від коронавірусу в розкішному стилі за допомогою масок, прикрашених діамантами та перлами, вартістю мільйон ієн (9600 доларів США) кожна, повідомляє Reuters.

Минулого тижня мережа Cox Co Mask.com розпочала продаж масок індивідуального пошиву, щоб підбадьорити людей та стимулювати продажі в індустрії моди, котра переживає не найкращі часи через пандемію COVID-19.

Маски з діамантами прикрашені 0,7-каратним діамантом і понад 300 шматочками кристалів Swarovski, а маски з перлами містять приблизно 330 японських перлів Akoya.

«Кожен почувається незадоволеним через коронавірус, і було б чудово, якби людям стало легше під погляду на одну з цих блискучих масок», — заявила агентству Reuters Азуса КАЇТАКА, співробітниця магазину компанії. «Ювелірна та тканинна промисловість також зазнали спаду через коронавірус, і тому ми зробили це в межах проєкту, який сприяє відродженню Японії», — додала вона.

Cox, частина роздрібної торгової групи Aeon Co, з вересня відкрила Mask.com в Інтернеті та в шести офлайн-точках, пропонуючи понад 200 видів масок, ціною починаючи з 500 ієн.

Реакція клієнтів магазину насправді була різно. «Якщо я надягну одну з цих масок для обличчя, я маю відповідно модно вдягтися, щоб відповідати їй. Тому я думаю, що це трохи соромн», — сказала до прикладу 66-річна пані Міцуе Канеко.

Водночас японські маски все ще далекі від найдорожчих у світі, нагадує агентство. Ця честь належить масці в 1,5 мільйона доларів, виготовленій із 250 грамів 18-каратного золота, розробленій ізраїльським ювеліром Івелем.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати