Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Найкращий боксер світу незалежно від вагової категорії

Василь Ломаченко отримав чергове визнання від Асоціації журналістів Америки
09 серпня, 11:21
ФОТО LOMACHENKO.COM

Асоціація журналістів Америки (BWAA) в черговий раз визнала українця Василя Ломаченка найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії (pound-for-pound, p4p). Рейтинг p4p оновлюється один раз на два місяці, а Василь Ломаченко утримує першу сходинку вже втретє поспіль. Про це повідомляє Sport Arena.

З невеликим відставанням від українського боксера в цьому рейтингу розташувався американець Теренс Кроуфорд, а трійку найкращих замикає казахстанець Геннадій Головкін. Потенційний суперник Ломаченка американець Майки Гарсія посідає 4-те місце.

Абсолютний чемпіон у важкій вазі український боксер Олександр Усик після перемоги над Муратом Гассієвим піднявся у рейтингу p4p на 8 позицію.

Завершує топ-10 рейтингу британський 4-кратний чемпіон в суперважкій вазі Ентоні Джошуа, який змінив на цій позиції Сергія Ковальова.

Нагадаємо, що Василь Ломаченко виграв звання найкращого боксера 2017 року за версією BWAA. Він став лише одним із чотирьох боксерів, який отримав голоси від усіх без винятку журналістів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати