Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Неправда» уподобала пиво

14 липня, 00:00
Славною і веселою традицією стає «брифентація» міжнародної гумористичної газети «Неправда». Пам’ятається, в березні це підозріле видання вже являлося світові у Будинку актора. Відтоді вийшов десятий номер... 

— Ну то й що! Зараз «Неправда» перебуває на новому етапі творчого шляху, — оголосив головний її редактор Олександр Канєвський. — До того ж — більше свят, панове, більше сміху й оптимізму! Не погодитися з цим, — розміркували журналісти, вони ж перші й почесні відвідувачі пабу «Пивний двір», — було б просто злочинно. Тим паче, що господарі милого київського дворика, фінансові натхненники «нового етапу», глава правління групи фірм «Мезокред» В’ячеслав Кредисов і продюсер Євген Єременко наполягали, щоб «масовці» негайно подали «реквізит», тобто пиво.

Поки пінилася янтарна волога з Ірландії, головний неправдист Олександр Семенович зізнався, що він дуже щасливий і відчуває ейфорію золотошукача. Йому казали: «Яка газета, — сьогодні в Україні не залишилося гумористів», а він відповідав: «Не вірю! Без попиту приходять посередності, а таланти потрібно покликати». Й оголосив конкурс імені Тарапуньки та Штепселя. Після чого до редакції лавиною ринули афоризми, пародії, дотепи й інші іронічно-гумористичні перли. Важке життя не вбило в людях усмішку. Уявіть, незалежну від чоловіків «Бабью правду» запропонувала випускати мати п’ятьох дітей Люба Тюменцева й сама ж цю рубрику готує.

Є в газеті й особливо почесна рубрика — «Союз лисих», яку на правах фундатора Партії лисих веде сам Олександр Семенович. Тут же до партії посватали кандидатів із журналістів, котрі після підбадьорюючих слів «Лисина — це мозоль від розуму» жвавенько заспівали партійний гімн. Крім унікальної Партії лисих, у дійсних членів редколегії, куди входять такі «брати за розумом», як Аркадій Арканов та Едуард Успенський, Юрій Рибчинський та Георгій Конн, Ігор Руберман, Ян Левінзон та Мілан Стано, є й інші витівки. Їхніми стараннями обіцяє «відродитися журнал для дітей «Балагаша», готується телепрограма на СТБ «Невигадані історії», є ідея створити клуб знайомств для людей з підвищеним почуттям гумору (витрати на перше весілля редакція бере на себе).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати