Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Подарунки отримають всі!

У Львові покажуть благодійний Різдвяний мюзикл для сиріт, дітей з особливими потребами та родин атовців
18 січня, 18:15
Фото надано Галиною ГУЗЬО

В авторській музичній виставі «Фабрика Санти» переможця «Голосу країни-2» Павла Табакова співатимуть і гратимуть юні артисти «Творчої школи Павла Табакова».

Постановка відбудеться завтра, 19 січня, у концерт-холі «Малевич». Загалом пройде два покази: о четвертій – благодійний для дітей і о сьомій – для всіх охочих.

«Ідея благодійної вистави народилася на Миколая, коли «Творча школа Павла Табакова» приїхала привітати зі святом сиріт, – розповідає промо-менеджер проєкту Галина Гузьо. – Умови, в яких святкували діти, спричинили у декого навіть сльози… І ось втілиться спільна дитяча мрія – зробити для інших дітей свято, щоби кожен присутній відчув себе у справжній казці – під назвою «Фабрика Санти», де 32 музичні номери, живе звучання найкращих голосів «Творчої школи Павла Табакова», мультимедійні екрани, спецефекти та яскраві костюми».

«Цей Різдвяний мюзикл вже два роки поспіль з успіхом та аншлагами йде під час новорічних свят у театрі в Києві, – говорить Павло Табаков. – Цієї зими, нарешті, і у Львові нам вдалося не просто поставити, а в деяких моментах і перевершити постановку. Принаймні так говорять автори лібрето Рада Макєєнкова та Андрій Малюхович, а також автор віршів – Лідія Лазурко».

Павло Табаков додає, що хореографи-постановники «Фабрики Санти» Вероніка Гирман, Артур Папітак та Анастасія Руда й режисер Павло Макєєнков, скидається, зробили неможливе, бо діти не просто співають, танцюють, грають – вони проживають всі сцени. «Всі діючи персонажі, а їх загалом – 62, дихають в унісон. Це вистава варта, щоб її побачили, без перебільшення, всі», – вважає співак і композитор.

Спеціальні гості проєкту – вокальний ансамбль «Менестрелі».

На благодійний показ приїдуть близько чотирьохсот дітей зі Львова та області (зокрема, з Пустомит, Дублян, Бібрки, Жовтанців, Великого Любеня, Буська, та Радехова).

Організатори обіцяють, що під час вистави дива відбуватимуться не тільки на сцені.

А щодо солодких подарунків, то, кажуть, як і годиться на святі, їх отримають всі!

Тетяна КОЗИРЄВА, Львів

Фото «Дню» надала Галина ГУЗЬО

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати