Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Правнуки великих прадідів

08 квітня, 00:00

Ніяк не зникає цікавість переважної частини людства, яка не має в роду геніїв, до тієї частини людства, де вони все ж таки були... Отже, які ж вони - правнуки великих світу цього?

Белла Фрейд. Правнучка Зигмунда Фрейда - модельєр. Була асистенткою відомого дизайнера Вів'єн Ветсвуд. Її прадід мав шістьох дітей. Її батько Люсьєн - видатний сучасний британський художник. Свою спорідненість з великим прадідом Белла відкидає абсолютно. Жодну його книжку не читала, психоаналізом ніколи не захоплювалася. Зі сміхом згадує одного директора банку з Італії, котрий, дізнавшися, чия вона родичка, відразу ж почав розповідати їй про свої психічні проблеми.

Жан Верн. Співак-тенор, правнук видатного фантаста всіх часів Жюля Верна, живе в Тулоні, неподалік від будинку прадіда з назвою "Наутілус". Вважає, що пресинг великого імені не найліпшим чином позначився на наступних поколіннях Вернів. Буде щасливим того дня, коли почує запитання: "Верн? Це який - Жюль чи Жан, письменник чи співак?" Жан знайшов у сейфі рукопис досі невідомого роману свого предка "Париж у ХХ столітті", де Жюль Верн передбачив появу факсів та електричних трамваїв.

Юджин Чаплін. Син великого коміка від четвертого шлюбу, 40-річний звукорежисер. Одружений, батько п'ятьох дітей. Заявляє, що з приводу свого прізвища ніколи не переживав, оскільки не прагнув ні в актори, ні в кінорежисери. Найважливішою спадщиною, яка залишилася від батька, вважає його вміння дивитися на світ. "Батько створив Чарлі - міф сучасної людини, - жалюгідне створіннячко, яке марно намагається бунтувати і все ж зберігає непорушно віру в добро".

Дієго Колумб. Дев'ятнадцятий нащадок великого Христофора, інженер-кораблебудівник. Йому 44 роки, живе в Пальма-де-Майорці. Одружений, троє дітей. Батька його, до речі, звали Христофором, і він був адміралом. Дієго - завзятий яхтсмен, не пропускає жодної регати. Предка свого поважає і визнає за генія, однак вважає "жахливим упертюхом". Так само, як і його прапра... дід, він посивів у 21 рік...

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати