Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

СПОРТ

02 березня, 00:00

Кличко ставить рекорди в Німеччині

Популярний український важковаговик Володимир Кличко спільно зі своїм суперником за титул IBF американцем Крісом Бьордом встановили новий рекорд з продажу квитків на бокс у Німеччині. На бій, який відбудеться 22 квітня в німецькому Мангеймі, організатори надрукували 14 тисяч квитків і вже через 48 годин з моменту надходження в продаж всі вони були викуплені. Без сумніву, більшість німців, що вважають Кличка своїм, купили квитки, щоб бути присутніми при черговому «прочухані», який Володимир дасть ветерану. Проте у Бьорда, незважаючи на оптимізм у таборі Кличка, свої плани на цей вечір. І він, і його команда впевнені в перемозі і навіть висловлюються в тому сенсі, що Крісу до снаги перемогти Кличка нокаутом. В останнє важко віриться, враховуючи, що за останні п’ять років «технічний» Бьорд зміг укласти на ринг лише одного свого опонента, та й то, з «мішковим» рекордом 18 перемог при 9 (!) поразках. Щоправда, вже в наступному бою американець завоював вакантний титул IBF проти Холіфілда, а після — не без допомоги талану і суддів зміг чотири рази його захистити, повідомляє Юрій ЗЕЛІНСЬКИЙ, «День».

Бекхема спантеличило домашнє завдання шестирічного сина

Суперзірка мадридського «Реала» Девід Бекхем, чиї розумові здібності з розчуленням обговорюють у британській бульварній пресі, вкотре змусив шанувальників засумніватися у своїй кмітливості. Його спантеличило домашнє завдання з математики шестирічного сина Брукліна, повідомляє Reuters. Капітан збірної Англії з футболу був вимушений звернутися за допомогою до своєї дружини Вікторії — колишньої учасниці легендарної групи Spice Girls, оскільки задачки сина з арифметики виявилися для нього дуже важкими. «Їхня домашня робота останнім часом стала дуже важкою, — признався 30-літній Бекхем в інтерв’ю виданню Mail on Sunday, пише NEWSru.com. — Коли я був школярем, нас вчили зовсім інакше». Бруклін Бекхем здобуває освіту в мадридському привілейованому коледжі «Раннімеді». Це найдорожча школа в Іспанії. За один семестр батьки учнів мають платити 1300 фунтів. Більшість учнів цієї школи — діти дипломатів і бізнесменів. Мультимільйонер Бекхем, над яким британська бульварна преса постійно глумиться через його екстравагантні зачіски та позбавлений смаку гардероб, продемонстрував світові ще один, малоосвоєний пласт своєї багатогранної особистості. Однак труднощі з арифметикою не заважають Девіду залишатися найбагатшим британським футболістом і заробляти близько 50 тисяч фунтів на день. Як повідомляє джерело, зазнавши фіаско в математиці, Бекхем запропонував сину замість цього зайнятися літературою та почитати книжку. Слід відзначити, що в цій дисципліні, в разі провалу, подружжя Бекхемів уже не має на кого розраховувати. Бо Вікторія Бекхем, за власним визнанням, за 31 рік свого життя не прочитала жодної книжки. При цьому вона примудрилася видати свою автобіографію.

Паливна криза вб’є «Формулу-1»

Президент Міжнародної федерації автоспорту (FIA) Макс Мослі вважає, що в разі виникнення більш-менш серйозної паливної кризи чемпіонат світу в класі «Формула-1» може припинити своє існування, повідомляє Lenta.ru. На думку високопоставленого чиновника, щоб запобігти такому розвитку подій, боліди «Формули-1» повинні стати більш економічними й орієнтованими на підтримку екологічної чистоти. Мослі вважає необхідним введення деяких лімітів на рівень витрачання бензину під час гран-прі. У разі виникнення дефіциту на паливо, головна загроза, за словами Мослі, виходитиме від політиків. «Хто-небудь обов’язково захоче з’явитися на екрані та сказати: «Треба закрити «Формулу-1», це зекономить багато бензину». Такі заяви напевне привернуть увагу, а політикам саме це й потрібне», — підсумував Мослі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати