Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Справжній урожай нагород

здобули українці на чемпіонаті Європи з кульової стрільби
26 березня, 11:48
ФОТО REUTERS

У місті Осієк (Хорватія) завершився чемпіонат Європи з кульової стрільби, на якому українські спортсмени зібрали справжній урожай нагород, повідомляє noc-ukr.org. Медалі найвищого ґатунку на рахунку дуету у складі Олени Костевич (на фото) й Олега Омельчука, які у стрільбі з пістолета серед змішаних команд посіли перше місце. У вправі ПП-3 серед чоловіків звання чемпіона Європи виборов наш Павло Коростильов.

Разом із колегами по команді — Поліною Конарєвою та Ганною Левковською — Олена Костевич посіла друге місце в командній першості вправи ПП-3 серед жінок. У цій же дисципліні у змаганнях серед чоловіків Олег Омельчук, Павло Коростильов та Денис Кушніров також здобули «срібло».

У стрільбі по рухомій мішені на рахунку українців п’ять медалей. «Золото» у вправі ГП-11а серед жінок здобула Галина Авраменко. Вона також посіла друге місце у вправі ГП-12 із встановленням рекорду Європи, виборола дві срібні медалі в командних змаганнях у вправі ГП-11а разом з Вікторією Рибоваловою та Валентиною Гончаровою й у стрільбі серед змішаних команд з Ігорем Кізимом. В активі Ігоря також «бронза» у вправі ГП-12 серед чоловіків.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати