Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Вирішальні три секунди

Юлія Єлістратова виборола «золото» на спринтерському етапі Кубка світу з тріатлону
23 жовтня, 11:55
ФОТО НАДАНО НОК УКРАЇНИ

У Салінасе (Еквадор) відбувся спринтерський етап Кубка світу з тріатлону. У жіночому турнірі перемогла українка Юлія Єлістратова з часом 58 хвилин 19 секунд, випередивши на три секунди представницю Бразилії Луїзу Баптісту, на 18 — чилійку Барбару Ріверос, повідомляє www.sportonline.ua. У змаганнях брали участь 64 спортсменки.

У чоловічому турнірі першим став іспанець Давид Кастро Фахардо (52,21). Другим фінішував Маноель Мессіас (52,23), третім, — Жоао Перейра з Португалії (52.24). Українці в змаганнях не брали участі.

ФОТО НАДАНО НОК  УКРАЇНИ

Це перше «золото» на етапі Кубка світу для Єлістратової з 2015 року, а також перше «золото» на Кубку світу після народження дитини. У березні Юлія Єлістратова посіла перше місце на міжнародних змаганнях із тріатлону в Африці. 2016 року вона втретє очолила рейтинг Європейської федерації, нагадує sport.ua.

Нагадаємо, у вересні Юлія Єлістратова виграла «золото» на етапі Кубка Європи в Туреччині.

Таким чином, остання нагорода стала вже восьмою медаллю етапів Кубка світу в кар’єрі Юлії Єлістратової — тепер у неї три «золота», одне «срібло» і чотири «бронзи», нагадують на сайті Федерації тріатлону України. У повідомленні наголошується: «Що спільного між Тісайварошем (Угорщина), Аланією (Туреччина) і Салінасом (Еквадор)? Відповідь на це, здавалося б, складне запитання без зайвих роздумів дадуть справжні шанувальники традицій українського тріатлону! Адже саме в цих містах, відповідно 2010, 2015 і 2018 років, найсильніша триатлетка нашої держави взяла історичні перемоги на етапах Кубка світу».

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати