Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Чому Путін дав наказ убити простого українського електрика?

08 квітня, 16:39

Я в шоці.

Нью-Йорк Таймс теж трошки в шоці.

А ось всій Україні, і її еліті, і її волонтерам, її активістам, похрен.

Всі обговорюють ультиматуми Зеленського, покидьків-фальсифікаторів з Євролаб ...

Я в шоці, тому, що дізнався про цю новину випадково, мигцем в стрічці, але в силу моєї симпатії до рудих і розумних, я прочитав ефір Латиніної за ШОСТЕ число ...

А там розповідь про вбивство.

Убили людину, Який працював електриком у в'язниці, вбили його в під'їзді власного будинку. У Рівному. З пістолета, який потім кинули на місці злочину.

Звали цього громадянина України Мамчур Іван.

Кому він потрібен, подумайте ви? Електрик і все ...

Але виявилося, що потрібен. І нікому-небудь, а особисто пану Путіну.

Тому що цей наш український Ваня служив у військах ППО України під час російсько-грузинської війни, і навчав наших грузинських братів збивати російські літаки. І Путін публічно оголосив наших з вами громадян особистими ворогами. І зробив це публічно. І ось вже пройшло 11 років, але вони нічого НЕ забули. І Івана Мамчура, першого зі списку з 6 чоловік, які служили разом з ним в українських ППО, ФСБ вбило.

Таймс це розслідував, написав. А в Україні тиша.

Тепер звертаюся до волонтерів, воїнів, добровольців. Друзі, цей дзвін звучить по всім нам. Вони нас будуть вбивати, щоб залякати. І ми всі в їх списках, тільки порядкові номери різні ...

І тільки жорстка сила їх зможе зупинити. Чи  помститися.

Питання не в тому, боїться хтось чи ні, питання в тому, з чим ми зіткнулися і цьому треба протистояти.

І так, я вважаю, що це сигнал симпатикам "русского мира" в Україні: «Не бійтеся, ми з вами. І ми, Росія, готові вбивати».

І це не просто чергове вбивство росіянами, це новий виток, поглиблення гібридної війни. Помста крізь роки, вже цивільним. Помста за виконання свого військового обов'язку і мститься людині ціла держава ...

А це цитати з Латиніної:

"І" найголовніше: Хто такий Мамчур і чому його вбили? Смородінов каже: «Я не знаю». Але він дає цей список журналісту The New York Times з 6 чоловік. І він переглядає цей список і розуміє, що всі ці 6 осіб в різних містах, але їх пов'язує одне - їх пов'язує російсько-грузинська війна 2008 року. Тому що Мамчур був військовим, більш того, він служив у військах ППО.

І якщо пам'ятаєте, під час російсько-грузинської війни 2008 року було подстрелено досить багато російських літаків. І Путіна це дуже публічно зачепило. Він публічно сказав, що «ми НЕ знаємо, хто переправляв зброю з України під час конфлікту, але хто б не був, ця людина зробила велику помилку». Це особисто говорить Путін на прес-конференції. І продовжує: «зброя, якою керували українські фахівці - це був злочин, і якщо ми знайдемо підтвердження цього, ми вступимо в контакт з людьми, які це зробили». І ось виявилося, що всі ці 6 осіб - це ті люди, які навчали грузин стрільбі з ЦИХ засобів ППО.

Тобто ще раз вдумайтесь: Росія нападає на Грузію. Але якщо були якісь сумніви після анексії Криму, після Донбасу, після втручання в американські вибори, ну, зрозуміло вже, що це НЕ Грузія напала на мирно сплячий Цхінвалі. Грузини захищаються, збивають російські літаки. Путін публічно оголошує це злочином. І публічно говорить, що «ми розберемося з тими українцями-офіцерами, які допомагали грузинам захищатися». І це публічно називається зрадою.

І потім ФСБ засилає цього кримінальника з цим списком. Тобто це вже якийсь найжорстокіший сюр. Ось знаєте, чому монголи різали всі міста, які брали? Тому що вони вважали, що вся земля знаходиться під владою монгольського хана, і якщо місто не здавалося з першої секунди, то вже є зрадником. Тобто, виходить, що якщо ти не здався, чиниш опір, то ти вже злочинець. "

Джерело: site.ua

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати