Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

«Геть дорослих!»

Ілюстрації Анни Сарвіри до книжки Сергія Прилуцького й Олени Степаненко покажуть на Болонському книжковому ярмарку
20 січня, 09:45
МАЛЮНОК НАДАНО БОЛОНСЬКИМ КНИЖКОВИМ ЯРМАРКОМ

Днями Болонський книжковий ярмарок оголосив список відібраних ілюстраторів до експонування у 2017 році. Серед них вперше — роботи української художниці, Анни Сарвіри, повідомляє інтернет-видання «Читомо». До числа переможців увійшли 75 ілюстраторів з 18 країн світу. Їхні ілюстрації будуть опубліковані у щорічному каталозі, що розповсюджується серед видавців по всьому світу (через видання чотирма мовами від Corraini Edizioni, JBBY та Chronicle Books). Після Болонського ярмарку виставка помандрує світом у Японію, Китай та США.

На форумі будуть представлені ілюстрації до нової, ще не опублікованої книжки «Геть дорослих!» Сергія Прилуцького й Олени Степаненко від видавництва «Люта справа».

Анна Сарвіра — художниця, ілюстраторка, дизайнерка. Проілюструвала низку книжок видавництва «Грані-Т», зокрема твори Галини Вдовиченко «Мишкові Миші», Міхаїла Яснова «Неслухняний дідусь», «Казки Індокитаю», Тетяни Щербаченко «Пуп Землі, або Як Даринка світ рятувала». Брала участь у багатьох виставках в Україні та за кордоном і здобула перемогу на Міжнародному фестивалі дизайну COW.  Співзасновниця клубу ілюстраторів Pictoric.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати