Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Свято книги – в Українському домі

Наступного тижня у Києві розпочне роботу виставка-ярмарок до Дня знань. На стенді «Дня» прийматимуться замовлення на нове видання «Сестра моя, Софія...»
19 серпня, 14:14
ФОТО АРТЕМА СЛІПАЧУКА / «День»

Відвідувати виставку-ярмарок до Дня знань, яка щорічно відбувається в Українському домі наприкінці літа, вже стало доброю традицією для багатьох киян. Цього року захід, організатором якого є ДП «Український дім» за підтримки Державного комітету телебачення і радіомовлення України, відбуватиметься з 25 про 28 серпня.

Програма виставки передбачає презентації шкільної та навчальної літератури, дитячих книжок. В «Літературному салоні» щодня відбуватимуться літературні зустрічі, круглі столи, семінари, художні автограф-сесії, відкриті дискусії з питань мистецтва книги та проблем книговидання. В рамках книжкової виставки-ярмарку проводитиметься благодійна акція «Придбай книжку — подаруй свято дітям, позбавленим батьківської турботи». Також на відвідувачів чекатиме «Фестиваль морозива». В його програмі, окрім солодощів, передбачені: творчі майстер-класи для дітей, розважальні атракціони, аквагрим, татуювання, інтерактивний ігровий майданчик та інші цікаві заходи.

Традиційно у виставці-ярмарку візьме участь газета «День». На нашому стенді відвідувачі зможуть придбати книжки з Бібліотеки видання, зокрема минулорічні новинки: «Повернення в Царгород» (упорядник Ігор Сюндюков), «Катастрофа і Тріумф. Історії українських Героїв» (упорядник Марія Семенченко) та «Я — свідок. Записки з окупованого Луганська» авторства Валентина Торби. Також до уваги відвідувачів — редакційна передплата на газету та глянцевий додаток «Маршрут №1».

Гості стенду «Дня» зможуть оформити замовлення на нове видання «Сестра моя, Софія...», яке буде представлене невдовзі на Форумі видавців у Львові. З книжки ви дізнаєтесь: про вплив болгарської культури на духовне піднесення Київської Русі; про те, завдяки чому болгарській державності та культурі вдалося відродитись у, здавалося б, безнадійних, катастрофічних ситуаціях. Навчаючись досвіду Болгарії, її багатющій історії, такої щедрої на блискучі перемоги й важкі, але згодом подолані народом катастрофи, ми пізнаємо самих себе. Пізнаємо Болгарію! Першим покупцям — бонуси.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати