Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Великдень з книжкою

Меланія Трамп обрала для традиційної церемонії «Вечірку тварин» Кеті Лі Гіфорд
21 квітня, 10:17
ФОТО РЕЙТЕР

Під час щорічної великодньої забави катання яєць на південній галявині поруч з Білим домом (White House Easter Egg Roll) перша леді США Меланія Трамп читала дітям фрагмент книги Кеті Лі Гіфорд «Вечірка тварин» («Party Animals»).

Кеті Лі Гіфорд відома передусім як співачка, автор пісень, телеведуча і драматург. Дитяча книжка «Вечірка тварин» розповідає про гуску Люсі, яка складає перелік тварин, яких вона хоче запросити на святкування дня народження. Щоб вечірка вдалася, Люсі прагне відібрати тільки найкращих гостей, але замість шукати чесноти, вона зосереджується на їхніх недоліках. Однак розумна сова допомагає їй відкрити ті риси кожної тварини, які роблять її унікальною. Книжка вчить дітей, що ми особливі завдяки нашим відмінностям.

Традиція катання яєць сформувалась у Білому домі ще в 1878 році. Великодня гра полягає в скатуванні пасхальних яєць із невеличкої гірки або ж у катанні їх спеціальними доріжками чи по траві. Під час зустрічі діти разом з президентським подружжям роблять привітальні листівки і спілкуються з пасхальним кроликом.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати