Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Напередодні Мілана: як усе синхронізовано...

16 жовтня, 13:28

Ну, просто сльози навертаються, коли читаєш такі повідомлення.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що в Україні відбуваються «гоніння» на представників опозиції та Православної церкви Московського патріархату. Про це він сказав на зустрічі Ради з прав людини в Росії, повідомляє Бі-Бі-Сі.

Президент Росії засумнівався в демократичності передвиборчої кампанії до Верховної Ради, в ході якої, за його словами, відбуваються, «побиття на кожному кроці незгодних, приниження їх і так далі».

Він також зазначив, що не може без сліз дивитися на те, що відбувається в Україні, і назвав трагедією «відчуження українського та російського народів». «Подолати цей стан... потрібно спільно з українською владою», — зазначив він.

І як усе синхронізовано: спроба бунту військових у Києві і в Харкові, груповий похід Хрещатиком до АП, збройний штурм Верховної Ради, кіно Вілкула в Раді Європи про страждання Шуфрича і його заява про відставку уряду, страшилки Путіна зі сльозами на очах про гоніння на РПЦ МП, гучні заяви про закінчення навчань і відведення військ, нові російські полки для штурму летовища Донецька, імітація тиші на Донбасі... І все в межах 3—4 днів, і все напередодні саміту G-20, і все напередодні Мілана. І все — розрахунок на непоінформованість світових лідерів, і все — розрахунок на ефективність своїх телевізійних військ... Вже не вийде! Але для нас це — не радість. А нам слід готуватися до жорстокіших, брехливіших і кривавіших комбінацій.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати