Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Гібридний мир

06 квітня, 12:09

У СБУ заявили про готовність надати допомогу в розслідуванні теракту в метро Санкт-Петербурга.

Як заявив радник глави СБУ Юрій Тандит, в української спецслужби є версії теракту, які на разі не коментуються. «Все держави, які мають досвід боротьби з тероризмом, відгукнуться на будь-які заяви. Якщо потрібно буде, ми теж можемо допомогти, як й інші держави, які вже зробили заяви», — сказав він. Тандит також висловив співчуття родинам загиблих і постраждалих під час теракту.

Глава МЗС України Павло Клімкін у своєму Twitter висловив співчуття родинам загиблих.

Людська позиція Павла Клімкіна, як людини, що народилася у російському місті Курськ, є зрозумілою — поклик крові. При цьому, можна не думати про збиті «трактористами» українських льотчиків з російськими прізвищами. Можна не думати про війну й дозволити собі бути людиною і дипломатом у своєму власному профілі в соціальній мережі.

Пропозиція допомоги державі російській і співчуття радника глави СБУ — з тієї самої опери. Ще трохи й можна буде подумати, що це комерційна пропозиція, властива сучасним державним мужам.

Гібридний мир — це дах, що продірявився, через який постійно ллється дощ і від якого віє холодом. Логіка капітулянтства й догоджання дозволяє забути про збиті над нашою територією літаки й гелікоптери, про «героїчний» вихід наших військ із Криму і про багато що інше.

Гібридний мир — це відкритий кордон, перетворений на прохідний двір, ополченці з мандатами депутатів у Верховній Раді.

Гібридний мир — це можливість і далі розкрадати знекровлену країну з девізом «Війна все спише».

Гібридний мир — це Мінськ, де Путін розмовляє з Кучмою та Медведчуком, що дуже схоже на розмову із самим собою.

Гібридний мир — це співчувати катові за те, що б’ючи тебе, він випадково прибив собі палець.

Гібридний мир — це двоколірний прапор України, з приколеною до нього георгіївською стрічкою.

Гібридний мир — це війна під оперативним псевдонімом «АТО», коли сторони домовляються про припинення вогню з метою прибрати трупи.

Гібридний мир — це знову спробувати «почути бідолашне населення Донбасу», частина якого бігає з автоматами та гранатометами в руках.

Гібридний мир — це залишитися в одному смисловому просторі з ворогом, дозволяючи собі «бути людиною», співчуваючи його горю, яке він сам накликав або організував.

То що? Будемо дмухати на прибитий палець ката? Адже йому боляче ...

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати