Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Сovid-19, він же Трам-Пу-Сі

17 квітня, 17:07

Відчуваючи повагу до сивини і лисини відомих політологів, які наповнюють You Tube своїми думками про коронавіруси, не називаю прізвища, концентруючись тільки на озвученій сенсації. Річ ось про що. Кілька років тому в секретній американській лабораторії створювали штучний вірус. Але роботи виявилися небезпечними (за законодавством США) і їх перенесли до Китаю, а саме до Уханю. Потім фахівці цього центру поїхали на навчання до Сибіру і там зробили випробування. Після всіх цих дружніх маніпуляцій мікробіологів США, КНР і РФ, народився коронавірус, що вражає зараз населення країн його виробників. Такий собі Трам-Пу-Сі, якщо називати пошесть іменами керівників держав, дві з яких далеко просунулися в мікробіології, а одна поки що не навчилася робити пристойний пральний порошок і труїть зрадників виключно спадщиною СРСР.

Не стану розбиратися в таємницях секретних служб США, Китаю і Росії, які придумали нещастя на свою голову за версією політологів. Хочу лише повідомити читачам деякі речі. По-перше, роботи над синтетичними вірусами ведуться з метою розробки вакцин проти природних вірусів. Це дуже дороге заняття, що вимагає спільних зусиль біоінженерів, математиків, хіміків, генетиків. Зараз в світі над вакциною проти Covid-19 працює 37 наукових центрів, щодня обмінюючись отриманою інформацією. Великий міжнародний проєкт, розпочатий ВООЗ з ініціативи G-7. Бо жодна країна не здатна зробити вакцину до осені. Ось що відомо офіційно світовій громадськості і пресі.

Звичайно, слухати про неймовірні таємниці, змови і вище покарання нам подобається більше, ніж про складнощі синтезу вірусного генома. Таємниці приваблюють більше, ніж відкриті відомості, які не містять інтригу, таку необхідну для лайків в соціальних мережах. Але, як вчили нас в інститутах і школах, перш, ніж щось сказати або написати, все ж треба відкривати підручники, енциклопедії, довідкову літературу, яку не скасовує прогрес. Правда, зізнаюся, у самого серце щемить за міжнародною сіоністською змовою, top secret проєктам ЦРУ, за союзом вільних каменярів, Більдербергською групою, спільнотою ілюмінатів... З ними було б спокійніше на душі. Краще таємні задуми думаючих наперед персонажів легенд, ніж явне бажання жити одним днем реальних персон.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати