Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

1 квітня в Україні стартує перше пробне ЗНО

01 квітня, 10:58
Фото: УЦОЯО

В суботу, 1 квітня, в Україні відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури.

Про це повідомляє прес-служба УЦОЯО.

Пробне тестування розпочнеться об 11:00. Допуск до пунктів проведення пробного ЗНО триватиме з 10:15 до 10:50 і буде здійснюватися за паспортом (або іншим документом, що засвідчує особу) та запрошенням.

Адреса пункту тестування, вказана в запрошенні-реєстраційній картці, яка розміщена в особистому кабінеті кожного учасника пробного ЗНО на сайті відповідного регіонального центру.

Пробне ЗНО з інших предметів відбудеться 8 квітня.

"Цього року для учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання буде діяти спеціальний онлайновий сервіс, за допомогою якого можна визначити результат тестування. Сервіс буде доступний з 1 квітня на сайті Українського центру оцінювання якості освіти та в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО, створених на сайтах регіональних центрів", - додали у відомстві.

Для того щоб отримати результат з певного навчального предмета, необхідно виконати наступні кроки: за персональним номером та паролем увійти в сервіс з визначення результатів; натиснути кнопку "Скачати електронний бланк А в особистому кабінеті"; заповнити бланк, перенести до електронної форми відповіді, надані в бланку відповідей під час проходження пробного ЗНО; ознайомитися зі Схемою нарахування балів за виконання сертифікаційної роботи, розміщеної в інформаційному бюлетені, що учасники пробного ЗНО отримають в пункті проведення пробного ЗНО; самостійно визначити орієнтовну кількість балів за виконання завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю; вказати встановлений бал за результатами власної оцінки, натиснувши кнопку "Завантажити електронний бланк Б".

Учасники пробного ЗНО зможуть вносити відповіді на сервіс протягом чотирьох днів з дня проходження певного тестування. Ознайомитися з результатами пробного ЗНО та скачати картку учасника з української мови та літератури можна буде 8 квітня 2017 року, з інших навчальних предметів – 14 квітня.

"Результати проходження пробного тестування зможуть отримати лише ті особи, які внесуть свої відповіді до сервісу з визначення результатів", - резюмували у відомстві.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати