Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Французькі ультраправі захоплюються Путіним

01 червня, 17:02

Лідер французької правої партії «Національний фронт» Марін Ле Пен в інтерв'ю німецькому виданню Spiegel зізналася, що захоплюється політикою президента Росії Володимира Путіна і канцлера Німеччини Ангели Меркель, передає Газета.ру.

Ле Пен розповіла журналістам, що вона відчуває повагу до лідерів, які захищають інтереси своєї країни. На переконання політика, деякі дії Меркель були вельми прогресивними для Німеччини, хоча і могли зашкодити іншим країнам.

«Я думаю, що Путін ставить інтереси Росії і російського народу на перше місце, тому я відчуваю до нього стільки ж поваги, скільки до пані Меркель,» - пояснила Ле Пен.

Лідер ультраправих Франції також вказала на те, що в даний час в світі створюється негативний образ Росії, оскільки його «демонізацією» протягом багатьох років займалися США .

«Однією з найбільш значущих характеристик європейської країни повинна бути здатність самостійно формувати свою думку і не розглядати все з точки зору США», - підкреслила Ле Пен.

Нагадаємо, у Франції вкрай права партія "Національний фронт" отримала перемогу на виборах до Європарламенту, набравши 26 % голосів, що майже вдвічі більше, ніж у Соціалістичної партії, яка зараз при владі.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати