Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Посольство Франції прокоментувало візит євродепутатів в окупований Крим

01 липня, 22:40

Посольство Франції в Україні заявило, що візит групи французьких депутатів Європарламенту до окупованого Росією Криму був «особистою ініціативою».

Офіційну заяву розміщено в акаунті дипломатичного представництва у Twitter у відповідь на звернення першого заступника міністра закордонних справ України Еміне Джапарової під час її зустрічі з послом Франції Етьєном де Понсеном, передає Укрінформ.

«Посольство Франції в Україні хоче наголосити, що це суто особиста ініціатива деяких членів Європарламенту, і з цього приводу нагадує позицію французьких органів влади, які не визнають незаконну анексію Криму Росією у 2014 році. Ця позиція є незмінною», - йдеться у дописі.

Також зазначається, що напередодні Джапарова звернула увагу посла Франції на неприпустимість контактів громадян Франції з представниками окупаційної адміністрації РФ на тимчасово окупованих територіях України. У цьому зв’язку вона звернулася з проханням офіційно відреагувати на незаконний візит делегації французьких депутатів Європарламенту на чолі з Тьєррі Маріані до Криму (30 червня-2 липня).

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати