Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Порошенко наголосив на важливості покращення якості освіти в селах

01 жовтня, 19:18
Фото АПУ

Президент Петро Порошенко відзначив неприпустимість ситуації, коли один вчитель у школі викладає декілька предметів. Про це він сказав на зустрічі з переможцями всеукраїнського конкурсу “Учитель року — 2016” з нагоди Дня працівників освіти, передає прес-служба Глави держави.

“Глава держави наголосив на важливості покращення якості освіти, зокрема в сільські місцевості. Президент відзначив неприпустимість ситуації, коли один вчитель викладає декілька предметів”, — йдеться у повідомленні.

Президент також розповів, що зараз ведеться робота за участі Міністерства освіти, благодійних організацій для забезпечення шкіл ще 26 тис. комп’ютерів.

“Маємо знайти гідну відповідь, щоб кожен учень сільської школи мав можливість отримувати якісну освіту”, — наголосив Порошенко.

Також Глава держави наголосив, на важливості професії освітян, адже випускники все життя пам’ятають своїх вчителів.

“Згадую своїх вчителів фізики, математики, мови, хімії. Скільки років би не пройшло, це завжди залишається в серці. Талановитого вчителя пам’ятаєш все своє життя”, — поділився Президент.

Глава держави подякував вчителям за якісне виховання молодого покоління українців та розповів, що під час зустрічі з ровесниками незалежності України переконався, що молоді українці вихованні без отрути радянської пропаганди і є справжніми українцями.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати