Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

MH-17: Київ налаштований докласти максимум зусиль для справедливого розслідування у справі збитого літака

01 жовтня, 18:42

Київ налаштований докласти максимум зусиль для справедливого розслідування у справі про аварію літака рейсу MH-17.

Про це заявив заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар під час зустрічі з послом Нідерландів в Україні Йоганнесом Де Молом, передає Інтерфакс-Україна.

"Головна увага співрозмовників була сконцентрована на розвитку співпраці у рамках розслідування збиття літака рейсу MH17. Василь Боднар відзначив принципову налаштованість Києва докласти максимум зусиль для справедливого розслідування збиття літака рейсу MH17 та притягнення винних у цьому злочині до кримінальної відповідальності", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті МЗС України.

Сторони також обговорили перспективи співпраці в торговельно-економічній сфері, враховуючи провідну роль Нідерландів як одного з найбільших інвесторів в українську економіку. Досягнуто домовленості про активізацію роботи над двосторонніми проектами у сфері розмінування територій на сході України, розробки інфраструктурних і агропромислових проектів, а також реалізації проектів щодо розвитку громадянського суспільства в Україні.

"Посол наголосив, що прогрес України у просуванні реформ і готовність до подальшого використання європейського, зокрема нідерландського, досвіду в правоохоронній та судовій сферах значно сприятиме збільшенню частки нідерландських інвестицій в економіку України ", - додали в міністерстві.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати