Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Львівські підприємці готові надати для кримчан готельні комплекси

03 березня, 15:49

На гарячу телефонну лінію Львівської обласної ради – 0-800-501-727 звертаються кримчани, які висловлюють бажання приїхати на тимчасове проживання у Львівській області. Про це «Дню» повідомили у Львівській облраді. Так, прибути до Львова зголосилися жителі Сімферополя, Севастополя, Керчі, Євпаторії та Ялти, і це, в основному, жінки з неповнолітніми дітьми та люди пенсійного віку.

Львів’яни активно зголошуються приймати сім’ї з Криму: станом на 12.00 сьогодні на телефон гарячої лінії Львівської обласної ради додзвонилось 18 людей, причому деякі з них готові розмістити не одну – дві-три сім’ї. «Серед додзвонювачів – чимало підприємців, які готові надавати для поселення готельні комплекси, – говорить голова ЛОР Петро Колодій. – Окрім того, маємо дзвінки від представників санаторіїв, розташованих у курортних зонах. Відтак, жителі Криму матимуть можливість не лише комфортно проживати на Львівщині, а й покращити стан здоров’я».     

Всю інформацію про тих, хто збирається виїжджати з Криму на Львівщину і тих, хто готовий приймати людей у Львівській області, акумулюють у Департаменті соціального захисту населення ЛОДА.

Нагадаємо, що вчора ввечері голова Львівської обласної ради Петро Колодій звернувся до жителів Автономної Республіки Крим, запросивши їх до Львівської області для тимчасового поселення на період конфлікту, повідомляє Тетяна КОЗИРЄВА, «День», Львів.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати