Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

ВАКС заочно відправив під варту екс-віце-прем'єр-міністра Арбузова

04 січня, 10:18
Фото Миколи Тимченка, ''День''

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) обрав запобіжний захід для колишнього першого віце-прем'єр-міністра України Сергія Арбузова.

"Сьогодні, 3 січня, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду розглянув клопотання детектива Національного антикорупційного бюро та обрав запобіжний захід колишньому першому віце-прем'єр-міністру України уряду Миколи Азарова у вигляді тримання під вартою", - повідомляє прес-служба ВАКС.

Запобіжний захід було обрано відповідно до вимог ч. 6 ст. 193 КПК України, оскільки підозрюваного оголошено у міжнародний розшук. Згідно зі статтею, після затримання підозрюваного і не більше ніж через 48 годин після його доставки до місця кримінального провадження слідчий суддя за участю підозрюваного розглядає питання про застосування обраного запобіжного заходу або про його заміну на м'якшу міру.

Як повідомлялося, слідство у справі Арбузова завершилося 17 січня 2019 року. Йому інкримінують зловживання своїм службовим становищем у складі злочинної організації, що призвело до розтрати активів Національного банку України на суму 220 млн грн.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати