Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Порошенко прокоментував інформацію про «панамські офшори»

04 квітня, 16:35
Фото прес-служби Президента України

Президент України Петро Порошенко прокоментував поширену у ЗМІ інформацію про офшорні компанії, зареєстровані за кордоном.

Відповідний коментар Глава держави розмістив на своїй сторінці у Facebook.

«Я перша посадова особа в Україні, яка серйозно ставиться до декларування своїх статків, сплати податків і питання конфлікту інтересів, які вирішую в рамках українського законодавства та міжнародного приватного права», - написав Порошенко.

За його словами, після обрання президентом він відійшов від управління активами, доручивши цю справу відповідним консалтинговим та юридичним компаніям.

Також Глава держави очікує, що консалтингові компанії нададуть вичерпні пояснення для української та міжнародної преси.

Нагадаємо, Міжнародний консорціум журналістів-розслідувачів (ICIJ) опублікував масштабне розслідування про офшорні компанії, що використовуються впливовими людьми для ухилення від сплати податків.

Серед фігурантів офшорного скандалу зазначаються прізвища 12 діючих і колишніх світових лідерів, бізнесменів і офіційних осіб, включая президента РФ Путіна, президента України Порошенка, відомого футболіста Ліонеля Мессі та інших відомих впливових людей. 

Я перша посадова особа в Україні, яка серйозно ставиться до декларування своїх статків, сплати податків і питання конфлі...

Опубліковано Петром Порошенком 4 квітня 2016 р.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати