Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Президент закликав Кабмін якомога швидше розробити програми найуразливішим верствам населення

04 квітня, 18:19
Фото ОПУ

Президент України Володимир Зеленський закликає Кабінет Міністрів України оперативно розробляти програми найуразливішим верствам населення в умовах обмежувальних заходів для боротьби з поширенням коронавірусу.

Як повідомляє прес-служба глави держави, в суботу на традиційній селекторній нараді Зеленський заслухав інформацію про стан діяльності та напрямки роботи економічних секторів, особливо важливих для країни під час епідемії коронавірусу.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що за дорученням глави держави уряд активно опрацьовує програми підтримки різних категорій соціально незахищених верств населення на час карантину і представить перші результати вже найближчими днями.

"Держава має займатися найбіднішими. Це наш прямий обов'язок. Це безробітні, літні, самотні мами, діти без батьків. Щодня, поки ми вирішуємо, хтось в країні чекає на допомогу. До того ж ми маємо внести ці зміни до бюджету. Тому я прошу вас не звертати уваги на вихідні і якомога швидше розробити ці програми", - наголосив Зеленський, звертаючись до чиновників.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати