Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

З-під завалів будинку, що вибухнув на Позняках у Києві, врятували кішку

04 липня, 21:37

Рятувальники виявили кішку під завалами будинку, що вибухнув на Позняках у Києві.

Про це повідомила киянка Олена Крижанівська у Facebook, передає Укрінформ.

"Друзі, у мене є історія про диво. Бо тільки дивом можна назвати, що от просто 5 хвилин тому на розвалинах залишків будинку на Позняках, через 2 тижні після вибуху, коли уже завершено всі-всі роботи (бо там вкрай небезпечно, і зараз конструкції дуже "рухливі", щодня рятувальники фіксують подвижки плит і конструкцій!), коли сподівань знайти хоч когось живого зовсім не лишилося - таки було врятоване ще одне маленьке пухнасте життя", - написала вона.

За її словами, імовірне перебування тварини рятувальники визначили за наявними у приміщенні мисочкою та лотком.

"Піаритися" на цьому, робити фото з врятованою тваринкою, рятувальники відмовилися навідріз, кажуть, що навколо стільки сліз щастя, що лізти з "сєбяшечкамі" негарно, неправильно і вони не стануть. І що протягом цих двох тижнів там багато працювали і інші рятувальники, ще й досі потроху, якщо дозволяють заходи безпеки, намагаються допомагати мешканцям у розшуках і порятунку всього, що цінне, - тож може киця за ці дні трохи звикла до присутності рятувальників - тому і вийшла, отже "заслуга" не лише їхня...", - доповнила пані Олена.

Крижанівська додала, що власники зниклої кішки розмістили фото тваринки на стовпах з проханням повернути її, якщо та зможе вискочити з-під зруйнованих конструкцій.

Як повідомлялося, 21 червня о 10:00 у Дарницькому районі Києва по вул. Соломії Крушельницької, 1/5 в одній із квартир пролунав вибух, унаслідок чого стався обвал міжповерхових перекриттів. Загинуло п'ятеро людей, ще п’ять травмовані.

За фактом вибуху відкрито кримінальне провадження ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки при поводженні з газом, що призвело до тяжких наслідків, загибелі та травмування людей).




  
  

  
  

  

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати