Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Миколаєві відбулася виставка озброєнь

04 грудня, 20:26
Фото Юрія Кошковського

Сьогодні в Миколаєві на честь міжнародного Дня волонтера і Дня збройних сил України жителям міста біля обласного палацу культури була представлена ​​виставка важкої військової техніки, танків, БТРів, самохідних знарядь, гармат. Саме військові стали щитом Батьківщини, коли ворог безжально напав на нашу землю. Саме волонтери стали опорою держави в складні для країни дні, коли армія не була забезпечена зброєю для захисту наших сімей.

Захід проходив під виступ військового оркестру. Відбулися майстер-класи з плетіння маскувальною сітки, в'язання оберегів і ляльок-мотанок. Усередині палацу культури відвідувачі могли ближче познайомитися зі стрілецькою зброєю. Бажаючі могли отримати інформацію від бійців, які пройшли АТО, про те, як показало себе ту чи іншу зброю в бою. Також бажаючі могли сфотографуватися в бойовій амуніції.

Після виставки відбулося урочисте нагородження дев'яти волонтерських груп і військовослужбовців миколаївського гарнізону. Як сказав заступник губернатора В'ячеслав Бонь, Миколаїв - це місто волонтерів. Мер міста Олександр Сенкевич побажав усім якнайшвидшого настання миру на українській землі. Після урочистої частини відбувся святковий концерт миколаївських творчих колективів.

Юрій КОШКОВСКІЙ, Миколаїв

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати