Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Дію закону про особливий статус Донбасу можуть продовжити ще на рік, - Разумков

04 грудня, 22:16

Верховна Рада зможе наступного пленарного тижня, з 15 до 18 грудня, підтримати законопроект щодо продовження на рік дії закону про особливий статус Донбасу.

"Я думаю, що пролонгація можлива. Таку процедуру ми робили і минулого року, коли голосували за зміни до цього закону, які полягали в тому, що змінювався тільки рік. Найімовірніше, рік дії в законі про особливий статус Донбасу буде змінено на 2021-й", - сказав голова українського парламенту Дмитро Разумков в ефірі телеканалу "Наш" у п'ятницю увечері.

"Будь-які інші зміни, я думаю, що малоймовірні, тому що пройти це питання треба буде швидко, оскільки закінчується таймінг нашої роботи цього року. І це можна буде зробити наступного пленарного тижня, коли з'явиться така ініціатива", - додав спікер парламенту.

Водночас він звернув увагу на те, що станом на сьогодні такі ініціативи у Верховній Раді не зареєстровано, але теоретично вони можуть з'явитися найближчим часом.

Водночас Разумков зазначив, що будь-які інші законодавчі ініціативи, що стосуються імплементації, зокрема, "формули Штайнмаєра", також не фіксував апарат Верховної Ради.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати