Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

В Афганістані внаслідок теракту вбито трьох членів місії НАТО

05 серпня, 11:31
Фото in-cyprus.com

На сході Афганістану внаслідок атаки терориста-смертника в неділю, 5 серпня, вбито трьох військових, членів місії НАТО "Рішуча підтримка". Про це йдеться у повідомленні на сайті місії, передає "ЄП".

Напад стався у той час, як члени місії здійснювали патрулювання. У результаті вибуху також поранено ще одного члена місії, американця, та двох афганських військових.

Відповідно до політики місії "Рішуча підтримка", громадянство загиблих не розкривається до офіційного повідомлення відповідними національними органами влади.

За інформацією телеканалу Tolo News, в неділю вранці терорист-смертник підірвався в автомобілі біля конвою іноземних військ у східній провінції Парван. За даними телеканалу, відповідальність за атаку взяв на себе радикальний рух "Талібан".

"Рішуча підтримка" - небойова місія НАТО в Афганістані, участь у якій беруть і українські військові.

Місія була започаткована з 1 січня 2015 року. Місія спрямована в першу чергу на навчання, консультування і допомогу силовим міністерствам на національному та інституційному рівнях і на більш високих рівнях армії і поліції.

Як повідомлялося вчора, у результаті теракту у шиїтській мечеті афганського міста Гардез загинуло 39 осіб і ще 80 - поранено.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати