Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Благодійники оголосили загальнонаціональний збір коштів для закупівлі апаратів ШВЛ в українські лікарні

06 квітня, 11:48
Фото: Reuters

Українська Біржа Благодійності спільно з Zagoriy Foundation оголошують загальнонаціональний збір коштів для закупівлі 50 апаратів штучної вентиляції легень в українські лікарні.

Кожен українець може зробити внесок і допомогти забезпечити лікарні необхідним для боротьби з коронавірусом, повідомляється на офіційному сайті Української Біржі Благодійності.  

“ В умовах пандемії COVID-19 апарати штучної вентиляції легень допомагають рятувати життя пацієнтам з тяжкими ускладненнями. Користуючись досвідом інших країн, українці мають діяти на випередження і встановити необхідні апарати до початку епідемії”, - йдеться у повідомленні. 

Мета загальноукраїнського збору коштів — закупити 50 апаратів в США, доставити в Україну та встановити в лікарнях.

Для участі достатньо натиснути "Підтримати" ТУТ та зробити внесок.

Крім того, будь-хто може відправити благодійне SMS на номер 88001. Це найшвидший спосіб допомогти українським лікарням у боротьбі з коронавірусом. Вартість повідомлення ‒ 20 гривень.

Про це написав на сторінці у Facebook український актор Тарас Цимбалюк. 

“Коронавірус лютує Україною. Навіть найкращі лікарі не зможуть впоратися з хворобою, якщо у них не буде необхідного обладнання та захисного одягу. Саме тому українська Біржа Благодійності виділила короткий SMS-номер 88001, за яким українці можуть допомогти лікарням, які зараз борються з епідемією коронавірусу”, - написав Тарас Цимбалюк.

SMS на номер 88001 ‒ це 20 гривень із вашого мобільного рахунку, які потрапляють на благодійний проект, мета якого придбати:

4 автоматичні гематологічні аналізатори крові та витратні матеріали до них. Це такі пристрої, які дозволяють проводити дослідження клітин крові та можуть опрацьовувати багато зразків поспіль;

3 000 захисних костюмів та респіраторів. 

 

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати