Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Доба в ООС: один захисник отримав поранення, ще один - бойове травмування

06 травня, 09:18
Фото: mil.gov.ua

За минулу добу збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення та один - бойове травмування.

Про це повідомяє прес-центр ООС.

Обстріли велися із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї.

Зокрема, з 82 мм мінометів та вночі з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли позиції сил ООС неподалік Невельського. Крім того, вогонь вели біля Богданівки, Павлополя, Славного, Мар’їнки, Старогнатівки та двічі неподалік Авдіївки - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Також обстріли велися поблизу Оріхового з автоматичних станкових гранатометів та снайперської зброї. Оборонців Кримського ворог обстрілював з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. По захисниках населеного пункту Південне противник двічі відкривав вогонь – з мінометів 82-го калібру та автоматичних станкових гранатометів.

За даними розвідки, 5 травня українські військовослужбовці поранили щонайменше двох російських окупантів.

Від початку поточної доби в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї обстріляв наші позиції біля Авдіївки. Військовослужбовці Об'єднаних сил застосували чергові вогневі засоби у відповідь на порушення, внаслідок чого ворожі провокації припинилися. За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати