Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Китаї 3 українських школярів перемогли на конкурсі наукових розробок

07 квітня, 18:10
Фото: Facebook

Троє українських одинадцятикласників здобули золоті медалі на конкурсі наукових розробок Beijing Youth Science Creation Competition у Китаї, повідомила 5 квітня прес-служба Міністерства освіти і науки України на офіційній сторінці у Facebook.

У відомстві розповіли, що учениця Харківської спеціалізованої школи I-III ступенів № 162 Амілія Кирилова отримала нагороду за проект «Інтегративний метод в нейроциркуляторній діагностиці дистонії».

Київські одинадцятикласники – учениця гімназії біотехнелогій №177 Даніела Гайчук та Максим Палладін зі спеціалізованої школи №124 – нагороджені за командний проект «Дослідження вмісту важких металів у рослинах і їх вплив на пірамідні нейрони в живих організмах».

У МОН розповідають, що Beijing Youth Science Creation Competition – це конкурс науково-технічних розробок, створених молоддю, який щороку відбувається в Університеті академії наук Китаю. Цьогоріч розробки учасників були представлені в чотирьох категоріях: інформатика, математика, зоологія, біомедицина. Конкурс відбувався 24 – 28 березня в Пекіні.

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати