Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Дмитро Добродомов став переможцем «Телетріумфу»

01 грудня, 14:14

30 листопада у Національному палаці мистецтв «Україна» відбулася церемонія нагородження лауреатів 12-ї національної телевізійної премії «Телетріумф» за сезон 2011-2012 років. Ведучий програми журналістських розслідувань «Хто тут живе?» на телеканалі ZIK Дмитро Добродомов визнаний переможцем у номінації «Ведучий/ведуча програми будь-якого формату – регіон».

На «Телетріумф-2012» було подано 364 заявки: 318 у національних номінаціях, 46 – у регіональних. Роботи розподілено в 49 номінаціях.

Також передбачено 3 додаткові нагороди: «За особливий внесок у розвиток українського телебачення» (рішення про присвоєння призу приймає Нацрада), «Спеціальний приз премії Телетріумф» (номінують члени журі премії), «Відкриття року» (номінантів визначає Експертна рада премії і передає списки до голосування членам журі).

Конкурсні роботи «Телетріумфу – 2012» оцінювали три категорії членів журі. Загальнонаціональні конкурсні роботи оцінювали 112 експертів, запрошених до складу «Української телевізійної академії» та 7 членів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Регіональні конкурсні роботи оцінювали 37 членів регіонального пулу журі «Телетріумф-регіон».

Джерело: Західна інформаційна корпорація

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати