Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Зеленський запросив Папу Римського на Донбас

08 лютого, 21:48
Фото: facebook.com/zelenskiy95

Глава Української держави Володимир Зеленський вважає зустріч з Папою Римським Франциском моментом істини і готовий зробити все, щоб стати "Президентом миру".

Про це Президент написав у Facebook.

"Зустріч з Папою Римським Франциском у Ватикані – це момент істини. Наче перевірка на справжність. Ми говорили про найважливіше для України – припинення війни на Донбасі", - наголосив Зеленський.

За словами Президента, буде знаково, якщо Його Святість прийме запрошення і відвідає Україну. Водночас він висловив упевненість, що Папа Римський має побувати не лише у столиці, адже "щоб до кінця зрозуміти, що у нас відбувається на Донбасі, треба їхати на Донбас".

"Аби стати "Президентом миру", як назвав мене Папа, я маю зробити все, щоб, їдучи Донбасом, бачити усміхнені обличчя, кольорові дитсадки та школи, сучасні лікарні й добрі дороги, чути дитячий сміх і знати, що війна в Україні – страшний спогад, якого світу не забути", - підкреслив глава держави.

Як повідомлялось, у Ватикані відбулася аудієнція Президента України Володимира Зеленського та першої леді Олени Зеленської з Його Святістю Папою Франциском. Зокрема, Зеленський запросив Папу Римського до України.




  
  

  
  

  

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати