Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Тернополі до Дня святого Миколая триває акція "Гостинець для воїна"

09 грудня, 19:46

Логістичний центр допомоги бійцям АТО до Дня святого Миколая оголосив акцію "Гостинець для воїна". Волонтери закликають тернополян підготувати для захисників України гостинці – рукавички, шапки, шкарпетки, а також продукти харчування. Подарунки волонтери везтимуть бійцям на передову.

«Усіх просимо, щоб разом з допомогою був лист з побажаннями. Це було би для бійців дуже доречно. Пакунки до Дня святого Миколая активно збираємо до вечора 10 грудня. У найближчі дні відправимо бус на Схід України. Але гостинці можна приносити і далі. Адже у нас в Тернополі є 44-та бригада. Окрім того, бійці приходять з ротації. Ми їм теж хочемо вручити миколайчики. Хочемо також привітати воїнів із Новим Роком і Різдвом. Тому подарункові пакунки на складі будемо збирати далі. Звертаємося також до тернопільських підприємців, які мають можливість допомогти випічкою, солодощами. Просимо посприяти продукцією», – каже волонтер Логістичного центру допомоги бійцям АТО Люба Вовк.   

Допомога до Дня святого Миколая буде розвезена по всій лінії фронту. Волонтери наголошують, що можна приносити адресні пакунки в Луганський та Донецький напрямки,  а також подарункові гостинці для воїнів, з якими ви незнайомі.

«Сьогодні приходили діти із тернопільських шкіл №13 та № 17, спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів. Приносили миколайчики для бійців, в пакунках цукерки, кава, чай, листівки. Ми дітям на складі проводили екскурсію», – розповідає волонтер Логістичного центру допомоги бійцям АТО Богдан Кіндій.

Пакунки можна приносити на склад Логістичного центру допомоги бійцям АТО за адресою вул. Збаразька, 16. За детальнішою інформацією звертайтеся за номером (097) 2-055-055.

Тамта ҐУҐУШВІЛІ, Тернопіль

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати