Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Помпео підтримав законопроект про санкції проти Росії за втручання у вибори

10 квітня, 09:12
Фото: Reuters

Держсекретар США Майкл Помпео вважає розумним прийняття законопроекту про введення санкцій проти РФ за втручання в американські вибори.

Про це глава зовнішньополітичного відомства США заявив у вівторок на слуханнях в одному з підкомітетів комітету з асигнувань Сенату Конгресу, передає УНН.

Сенатор-демократ Крістофер Ван Холен запитав у дипломата, став би той підтримувати законопроект, що містить загрозу введення жорстких санкцій відносно Росії для запобігання втручання в американські вибори, яке нібито може зробити РФ. “Я б зробив це”, — відповів держсекретар. Він виступив з твердженням, що “концепція (законопроекту) є доцільною”.

Раніше в цьому місяці законопроект, про який йде мова, був представлений Ван Холленом і іншим сенатором — республіканцем Марком Рубіо. Документ передбачає можливість введення обмежувальних заходів проти банківського, енергетичного та оборонного секторів економіки РФ, а також проти російського суверенного боргу. Законопроект, що передбачав схожі заходи, був представлений також і в минулому році, проте тоді не був прийнятий.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати