Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

У Закарпатській і Волинській областях на вихідних запровадять особливий режим пересування

10 квітня, 15:31
Фото ЛМС
У Волинській та Закарпатській областях у вихідні дні запроваджують режим максимального обмеження пересування.
 
Про це повідомляє на сторінці у Facebook, прес-служба Волинської ОДА.
 
Відповідні рішення було ухвалено на засіданнях регіональних комісій із питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
 
"Починаючи з 11 квітня, у вихідні дні в області запроваджується режим максимального обмеження пересування. Зокрема, з 13:00 суботи до 6:00 понеділка жителів Волині просять не виходити з дому і придбати необхідні продукти і ліки заздалегідь", - повідомляється у відеозверненні.
 
У свою чергу в.о. голови Закарпатської ОДА Олексій Гетьманенко у відеозверненні, оприлюдненому на сторінці у Facebook, також заявив, що регіональна комісія ухвалила рішення про впровадження максимального обмеження пересування в Закарпатській області.
 
"Це значить - починаючи з 13:00 суботи 11 квітня за 6:00 ранку понеділка 13 квітня - ви не виходите з дому, вам потрібно залишатися вдома! 
 
Так, я розумію, що в ці святкові дні ми звикли відвідувати гостей, приймати їх у себе, виходити на прогулянки. Але іншого варіанту, як бути вдома, щоб зупинити масове поширення пандемії коронавірусу, поки що немає. І це показують практики провідних світових країн!", - наголосив Гетьманенко
 
Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати