Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Яценюк очолив "Народний фронт", Турчинов - керівник штабу партії

10 вересня, 15:41
Фото з Twitter @applecrysis

Головою політради партії "Народний фронт" обрано прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка. Таке рішення було ухвалено на першому етапі позачергового з'їзду партії в середу в Києві.

Керівником центрального штабу партії "Народний фронт" делегати з'їзду обрали спікера парламенту Олександра Турчинова.

"Ми сьогодні не будемо закривати з'їзд і зберемося через кілька днів, щоб прийняти програму (партії - ред.), яка зараз готується", - сказав Турчинов, додавши, що з'їзд також обере політраду партії.

Партію "Народний фронт" зареєстровано 31 березня 2014 року. Нагадаємо, Турчинов раніше був першим заступником голови партії "Батьківщина", Яценюк - очолював політраду партії "Батьківщина".

Яценюк, обраний головою політради партії "Народний фронт", вважає, що ця політична сила зібрала сильну команду, а країні необхідне єднання всіх демократичних сил на майбутніх парламентських виборах.

"Наша позиція полягає в тому, що два роки тому ми об'єдналися в опозицію заради країни", - сказав він.

Яценюк зазначив, що у нього немає надмірних очікувань від передвиборчої кампанії, оскільки вибори пройдуть за старим законодавством і олігархи потраплять до Верховної Ради.

Партія "Народний фронт" сформувала військову раду на з'їзді у середу в Києві.

Делегати з'їзду підтримали входження у військовий рада партії спікера Верховної Ради, голови Центрального штабу партії Олександра Турчинова, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, народного депутата Сергія Пашинського, екс-секретаря РНБО Андрія Парубія, керівника групи "Інформаційний опір "Дмитра Тимчука, заступника комбата Нацгвардії Сергія Сидоріна, а також командира батальйону особливого призначення "Азов" Андрія Білецького, комбата "Дніпра-1" Юрія Берези, комбата "Артемівська" Костянтина Матейченка, а також командирів батальйонів "Золоті ворота", "Чернігів", "Миротворець".

О.Турчинов сказав на з'їзді, що військовослужбовці та правоохоронці не можуть бути членами будь-якої партії. У зв'язку з цим, за його словами, і сформований військовий рада "Народного фронту".

 

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати