Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Перший закордонний візит Майї Санду буде в Україну

10 грудня, 21:56

Новообрана президентка Молдови Майя Санду підтвердила, що її першою зарубіжною поїздкою на посаді глави держави стане візит до Молдови.

Про це вона сказала під час зустрічі з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою, передає пресслужба МЗС.

"Дмитро Кулеба привітав Маю Санду із переконливою перемогою на президентських виборах і передав їй запрошення від імені президента України Володимира Зеленського відвідати Україну з візитом. Мая Санду прийняла запрошення і зазначила, що візит до України буде її першою закордонною поїздкою на посаді президента", - сказано в повідомленні.

Очільник МЗС висловив вдячність Санду за її чітку і послідовну позицію щодо засудження російської агресії та окупації РФ українського Криму, а також у підтримці територіальної цілісності України.

Міністр також запропонував новообраній президентці Молдови взяти участь у діяльності ініційованої Україною Кримської платформи.

"Зі свого боку, ми і надалі підтримуватимемо територіальну цілісність Молдови в процесі придністровського врегулювання і спільно наполягатимемо на виведенні російських військ з регіону Придністров’я", - наголосив міністр.




  
  

  
  

  

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати