Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

На Житомирщині сьогодні провели в останню дорогу загиблого воїна-героя

11 вересня, 21:39

Сьогодні, 11 вересня, Новоград-Волинщина прощалася зі своїм героєм: в останню путь провели загиблого  учасника АТО Богдана Луцька. Народився Богдан 21 липня 1981 р в с. Гульськ Новоград-Волинського району,служив кулеметником в 30-ій окремій механізованій бригаді, куди був призваний по мобілізації в березні минулого року, мав сержантське звання, повідомляється на сайті Новоград-Волинської РДА.

Обірвалося життя воїна рік тому під час виконання військових обов’язків  в  Донецькій області. Розшукали загиблого за тестом ДНК. Як зазначено в «Книзі пам’яті України» , загинув  сержант Луцько 12 серпня 2014 р. в БМП-2 під час танкового бою біля с. Нікіфорове разом з старшим лейтенантом Артуром Абрамовичем, солдатом Петром Барбухом та прапорщиком Дмитром Руденком.  Експертиза ДНК підтвердила, що загиблий Богдан Луцько.

Прощалися з Богданом Луцьком на подвір'ї Будинку офіцерів в Новограді-Волинському, а потім – в його рідному Гульську. Віддати останню шану герою прийшли представники міської та районної влади, його близькі, друзі, побратими, громада міста і району. Вони висловлювали свої співчуття батькам  Богдана, його дружині, сину та дочці.

 

Оксана Климчук, Житомирська область

 

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати