Перейти до основного вмісту
На сайті проводяться технічні роботи. Вибачте за незручності.

Олімпійський чемпіон з Росії звинуватив державу у підсаджуванні на допінг

11 грудня, 18:17
Фото: twitter.com

Дворазовий олімпійський чемпіон з плавання Денис Панкратов закликав російську державу не втручатися у спортивні справи.

Про це повідомляє Еспресо.

За словами російського чемпіона Олімпіади-1996 Дениса Панкратова, світова спільнота вимагає від Росії не лише чистоти у справах допінгу, вона вимагає, щоб держава не втручалася у спортивні справи.

"Світова спільнота вимагає від нас не лише чистоти - вона вимагає, щоб держава вийшла зі спорту. У всьому світі дитина займається спортом, тому що платять батьки. А у нас з дитинства – спецназ готують. Ми знищуємо все навколо", - закликав Панкратов.

За його словами, претензії Всесвітньої антидопінгової агенції передовсім стосуються держави, яка саджає спортсменів на допінг.

"Приберіть державу зі спорту. Претензії – не окремо до спортсменів. А претензії – до Росії, яка саджає спортсменів на допінг. У нас це йде на державному рівні. Зараз у нас буде чотирирічний бан. Ми самі створили цю ситуацію, тому що вважали себе найрозумнішими і хитрими", - сказав Панкратов.

Нагадаємо, 9 грудня Всесвітнє антидопінгове агентство позбавило на чотири роки Росію права участі в усіх чемпіонатах світу та Олімпійських іграх.

Delimiter 468x90 ad place

Підписуйтесь на свіжі новини:

Газета "День"
читати